GRATIS PARKERING - LIGE VED DØREN

7Aac3aedc3b1d7dcc3725cfab851081f

Anmeldelser

Her kan du læse vores anmeldelser

Anmeldelser

5 Stjerner

Anne:

10 oktober 2023

" Your Clinic får mine absolut varmeste anbefalinger. Sarah kan virkeligt sit kram. "

5 Stjerner

Barbara:

24 august 2023

" Forkælelse for alle penge! "

5 Stjerner

Krista:

7 august 2023

" Modtog en meget omhyggelig og yderst behagelig fodbehandling! "

5 Stjerner

Cecilia:

5 juli 2023

" Et sted hvor man føler sig meget velkommen. "

5 Stjerner

Kirsten:

29 juni 2023

" Første gang jeg har besøgt Your Clinic - men absolut ikke den sidste. Skønne rammer, sødt og meget kompetent personale og den dejligste oplevelse. Jeg kommer helt klart igen. "

5 Stjerner

Cecilie:

10 juni 2023

" Var der inde med min mor til en double luksus behandling - god pris og fantastisk oplevelse! det skal vi helt klart igen! <3 "

5 Stjerner

Majken:

26 maj 2023

" Det er den bedste massage jeg har fået! "

5 Stjerner

Tina:

29 april 2023

" En super skøn behandling på alle måde. Fik info undervejs, hvad der blev brugt og hvad det gør. Virkede ret professionelt. Kommer helt klar igen. "

5 Stjerner

Katrin:

28 april 2023

" Everything was amazing! The clinic was very clean, the services were super good and a very nice experience overall. Definitely coming back :) "

5 Stjerner

Lene:

13 april 2023

" Tak for en altid skønne behandlinger hos jer. "

5 Stjerner

Heidi:

5 april 2023

" Jeg er kommet hos Your Clinic gennem flere år og er altid gået derfra meget tilfreds. Sarah giver sig tid til hver enkelt kunde - her er intet samlebåndsarbejde. Kunden er i centrum, og Sarah løser enhver udfordring med stor viden, omsorg og kyndig hånd. "

5 Stjerner

Suzanne:

10 marts 2023

" Super god oplevelse, at få en ansigtsbehandling hos jer. Behandlingen er virkelig professionel og utrolig behagelig. Produkterne er lækre ...

Læs mere

... og selvom jeg normalt har lidt svært ved at tåle nogle produkter, har det slet ikke været noget problem. Det var rart at blive bekræftet i, hvad behandlingen indeholdt, såsom en dybde rens og det var ikke et problem at få vokset bryn, selvom det var en pludselig indskydelse under behandlingen. Klinikken er super hyggelig :) jeg kommer helt klart igen og kan varmt anbefale en behandling hos jer! "

5 Stjerner

Tove:

15 februar 2023

" Virkelig professionel og behagelig behandling og vejledning. "

5 Stjerner

Sarah:

29 januar 2023

" Sarah har en super hyggelig og skøn klinik, og man føler sig virkelige taget god imod. Jeg fik en fantastisk behagelig behandling, hvor der var en dejlig rolig atmosfære og høj faglig behandling. Jeg glæder mig allerede til at komme igen. "

5 Stjerner

Lise:

1 december 2022

" Altid en fantastisk oplevelse! Rolige omgivelser og så er man altid i trygge hænder. Kæmpe anbefaling herfra! ❤️ "

5 Stjerner

Larissa:

23 september 2022

" Super god kvalitet og fantastisk personale , har fået fodbehandling - helt fantastik kvalitet ., glæder mig igen til den næste gang. "

5 Stjerner

Signe:

19 juli 2022

" En helt igennem fantastisk oplevelse. Mig-tid når det er bedst. Tiden fløj afsted - kunne sagtens have brugt længere tid. Vi ses HELT sikkert snart igen❤️ "

5 Stjerner

Panagiota:

8 juli 2022

" Høj professionelt og meget venlig personale. Efter min mening er det en af den bedste!!! Jeg er meget tilfreds hver gang! "

5 Stjerner

Lisbeth:

24 maj 2022

" Tak for en dejlig fodbehandling, hvor servicen og selve behandlingen er i top I giver jer tid til jeres kunder, så man går glad hjem. Dejligt personligt og individuel behandling. Tak! "

5 Stjerner

Birte:

18 maj 2022

" Har bestilt tid til næste behandling. Utrolig venligt personale. Du er ikke i tvivl om at det er din behandling der er vigtigst. Rigtig god oplevelse. "

Kontakt os

Adresse: Granhøjvej 1, 8600 Silkeborg
Mobil: +45 26 44 40 44
E-mail: yourclinic.kontakt@gmail.com

Skriv til os

Udviklet af attityde.dk