GRATIS PARKERING - LIGE VED DØREN

Booking

Vores mærker

Vi sætter en ære i at udvælge de bedste brands med rene ingredienser, allergivenlige, og bedste resultater

Book tid
D1b657cbcc839e0f8f147e37d5073620

Neovita Cosmetics

Er en professionel og unik skønhedsserie. De eksklusive hudplejeprodukter kan bruges på selv den mest sarte hud og er ekstremt virksomme. Den innovative og patenteret konserveringsteknologi gør det mulig for Neovita produkterne at være helt rene, naturlige og helt uden parabener og andre direkte eller indirekte konserveringsmidler.

Ydermere er Neovitas produkter også fri for alle tilsætningsstoffer; mineralolie, paraffin og silikone, som huden ikke kan optage eller har gavn af. Neovita bruger derimod de ubehandlede, ubestrålede (dvs. økologiske) virkestoffer fra naturen som f.eks. arganolie, anti-aging fra hibiscus esculentus, aloe vera m.fl. Ydermere tilsætter Neovita de få hightech virkestoffer, der ikke kan findes i naturen og som er nødvendige for at få det absolut bedste resultat.

Læs mere om Neovita Cosmetics
29A47ffba3951eeaa02be2dc086ce590

Glo Skin Beauty

Antioxidant Rig

Vores makeup er med en proprietær blanding af vitamin A, C og E plus grøn te ekstrakt for øget antioxidantbeskyttelse.

Mineral Make-Up

Tredobbelt malede, etisk fremskaffede naturlige mineraler leverer langtidsholdbar, højtydende makeup, der er skånsom nok til selv den mest følsomme hud.

Talkum Fri

Alle vores formuleringer er rene og talkumfrie, for en mere plejende og nærende tilgang til farve og dækning.

Farvespil

Vores mineralske farveserie er sammensat til at fejre kreativitet og leg. Taktile teksturer, der blander sig ubesværet med huden.

Cruelty Free

Aldrig testet på dyr, vores PETA-godkendte, prisvindende mineral makeup linje er venlig mod din hud og miljøet.

Læs mere om Glo Skin Beauty
2E47479a4be8103d3d3c21638429f16b

Sandstone Scanddinavia

Cruelty Free

Sandstone Scandinavia er imod dyreforsøg, og støtter ANIMA – en dansk organisation imod dyreforsøg.

Allergivenlige

Alle produkter er fremstillet med hudvenlige konserveringsmidler og indeholder kun råvarer af højeste kvalitet.

Veganske

Stort set alle produkter er veganske og indeholder ikke ingredienser der stammer fra dyr (se det enkelte produkt).

Ingen æteriske olier

Ingen produkter indeholder æteriske olier
Vi ønsker kun hudvenlige produkter, og vi arbejder tæt sammen med Allergy Certified for at sikre dette.

Parfumefri

Alle produkter er uden parfume (Læbestifter indeholder naturlig vanilje ekstrakt).

Læs mere om Sandstone Scandinavia
5Ee0d27abc0f019fa7c4ef903f9d04a8

Elleebana

Lash Lift & Brow Lamination.

Passion og dedikation har sat Elleebana på verdenskortet i over 60 lande verden over!

Elleebanas popularitet fortsætter med at vokse på grund af den overlegne kvalitet af produkter, innovativ forskning og udvikling med produktsortimenter og state-of-the-art, der tilbyder stylister og undervisere konkurrence fordele til at få succes i det hurtige tempo. skønhedens verden.

Elleebana fortsætter med at skubbe behandlingsudviklingen og påvirke det globale marked. Virksomhedsdirektør, Otto Mitter er en kvalificeret kosmetisk kemiker fra Institute of Personal Care Science og en prisvindende global vippe- og brynunderviser.

Læs mere om Elleebana
C2b404d9206e9a25815f874db38eae30

Marc Inbane

Tanning Produkter.

Marc Inbane er et af verdens førende brand og tilbyder high-end self-tanning produkter til ham og hende. Man får her det allerbedste til din hud og kan opnå en naturlig og sund glød hele året.

Virksomheden er grundlagt i Holland, og kan i dag købes i mere end 40 lande verden over.

Læs mere om Marc Inbane
B633f4aff11b360a6b636964240de18d

Sanzi Beauty

Mascara, bryn & vippe conditioner, oil free make-up remover, bryn- og vippeserum.

Udviklingen af Sanzi Beauty blev startet i 2016 af Robert Friedrich med det formål, at skabe en eyelash growth serum med en unik formel, der skulle give flotte og lange øjenvipper. Efter mere end et års udvikling, er det lykkedes at bringe et produkt på markedet, der lever op til vores høje krav om en serum, som virker på de tre overordnede parametre - længere, fyldigere og stærkere øjenvipper.

Vi har en klar strategi om, at skabe produkter indenfor skønhed og pleje af højeste kvalitet, og det kan vi kun ved at bruge de bedste folk. Derfor går vi aldrig på kompromis. Vi går i dybden og dygtiggør os indenfor ethvert produkt vi leverer, og vi sætter ikke et produkt på markedet, som vi ikke er 100% sikre på virker efter dets hensigt. På den måde kan vi skabe unikke og exceptionelle produkter til dig som kunde.

Læs mere om Sanzi Beauty
7499F117ce363f762b0e305d4ec14f18

Lycon Hotwax

Ansigt, armhuler & intim voks.

Lycon Waxing blev grundlagt i 1978 i Australien af Lydia Jordane og har siden hen spredt sig til 45 lande i hele verden.

Lycon Denmark blev etableret i 2004.

Lycon er absolut førende indenfor voks produkter på verdens plan. Lycon tilbyder et stort og eksklusivt udvalg af Hot wax , Hybrid wax, Strip wax, som alle er meget skånsom for selv den sarte hud. Lycon kan med sine helt unikke patent og teknikker fjerne hår helt ned til 1-2 mm.

Lycon producere også en række af lækre før og efter produkter. Blandt andet problemløsere til indgroede hår og lækre spa produkter i form af scrubs, olier og cremer.

Læse mere om Lycon Hotwax
Ec776f6230de5b2e868c9f572e405bf8

PANDHY´S Sugaring

Whole Body Sugar.

PANDHY'S™ blev grundlagt i 2004 i Ungarn, for produktion og distribution af sin egen PANDHY'S™ Beautifying Sugar Cosmetics og dens unikke hårfjerningssukkerpasta.

I dag overgår PANDHY'S™ med længder grundlæggernes oprindelige forventninger. Der er i dag under mærket PANDHY'S™ hundredvis af udelukkende udviklede innovative, naturlige kosmetikprodukter til professionel og detailhandel verden over på markedet i over 40 lande og på fire kontinenter. De mere end ti års drift, bragte adskillige prestigefyldte internationale priser, professionel anerkendelse og succes for erhvervslivet.

Læs mere om PANDHY´S
C19c2f4e813d68e680106e3f6788f7f4

Sie Depil Rullevoks

Arme, Ryg, Mave, og ben voks.

Er et Italiensk firma, et verdens førende brand, som har 20 års erfaring indenfor professionel voks og lige nu bruges i mere end 30 lande i verden.

Den professionelle og passioneret ejer Gianfranco Guiducci, som selv producere voksen i Italien med højt kvalitets kontrol.

Et erfaren brand med innovative kvalitets produkter, som gør oplevelsen ekstremt god for kunden. Den er let at smøre på og begrænser smerten ved aftagningen.

Den beroliger huden, minimere indgroede hår samt tendensen til knækkede hårstrå.

Læs mere om Sie Depil
E3a5fca501044d697bb06eef41e5430a

CND Shellac & Vinylux

Siden år 1979 har Creative Nail Design på verdens plan været førende og revolutionerende i negleindustrien, med deres innovative og banebrydende professionelle kvalitets negleprodukter .

Ydermere er CND™ ofte på verdens største catwalks, og skaber sammen med de allerstørste modedesignere i hele verden trenden indenfor neglemoden.

CND™ SHELLAC® udkom i år 2010 efter mere end 5 års intensiv udvikling med undersøgelser i egne laboratorier med omhyggelige test. CND™ kunne med SHELLAC® præsentere en unik professionel højpigmenteret lak med det bedste fra neglelakken og den holdbare gele, men i en let aftagelig form, uden slibning og derved risiko for at skade naturneglen. SHELLAC® har en gennemsnitlig holdbarhed på ca. 3 uger. SHELLAC® kan ikke købes af forbrugeren, der sælges kun til professionelle og CND™ gør en dyd ud af at uddanne i teknikkerne om pålægningen af SHELLAC®.

CND™ VINYLUX™ er i bedste formåen farve matchet med SHELLAC®, og er en holdbar neglelak med indbygget base coat i lakken. Denne kan købes af forbrugeren.

RescueRXx™ og SolarOil™ er to prisvindende neglepleje produkter som CND™ også med stolthed står bag.

Læs mere om CND
48B2ed79a778d23375c1dc21b0ea0cc6

CND Plexigel

Forstærkning og forlængelse

CND Plexigel™ Builder er en brush-on-gelforstærker i en række smukke, naturlige nuancer, som giver styrke, form og længde til naturneglen. Det er et system, der er let at arbejde med, uden at gå på kompromis med den fremragende holdbarhed og evne til at hæfte sig til neglen for at undgå løft.

CND Plexigel™ er det letteste og mest simple system, der findes! Den korte, brede pensel gør det nemt at kontrollere påføringen af produktet, så det lægger sig perfekt. Den glatte overflade betyder, at der kræves minimal filing. Den skal ikke blandes med andre produkter, hvilket sparer tid på behandlingen. Desuden er den supernem at fjerne eller balancere, når kunderne kommer tilbage efter en ny behandling! Og du vil hurtigt se, at den holder og hæfter fantastisk!

Perfekt til at forstærke naturneglen!
Kan reparere en knækket negl ved at give længde!
Fantastisk holdbarhed på 3+ uger

Læs mere om CND Plexigel
Plsite Jhptcyzetanxikmorev09nbzrqcg2qou 8749

CND Light Elegance Gelé

Er verdensførende indenfor produkter af høj kvalitet og uddannelse til ægte negleprofessionelle. “What’s inside matters!” er vores slogan, og det er der en grund til. Professionelle neglefolk fra hele verden sætter deres lid til vores brand på grund af god kemi, kvalitet og fællesskab. Som markedsledere er vi kendte og anerkendte for vores brede sortiment af hard gels, glitter gels, color gels.

Vi har vores interne R&D, som bliver ledt af Jim McConnell, der har en grad i kemi, masser af erfaring og tilfældigvis er gift med Lezlie McConnell og medstifter af Light Elegance™. Jim sørger for, at alle produkterne er sikre at bruge for både dig og dine kunder. Dette resulterer i banebrydende produkter, der er fremstillet på ansvarlig vis i Oregon, USA.

Lezlie sikrer sig, at kunderne altid bliver hørt! Hun har selv ejet en luksussalon. Da hun stiftede Light Elegance™ sammen med Jim, var hendes mission fra første øjeblik at sikre, at negleteknikernes fællesskab blev til at rigtig familie.

Læs mere om CND Light Elegance Gelé
7Aac3aedc3b1d7dcc3725cfab851081f

Book tid til en behandling

Book en tid

Kontakt os

Adresse: Granhøjvej 1, 8600 Silkeborg
Mobil: +45 26 44 40 44
E-mail: yourclinic.kontakt@gmail.com

Skriv til os

Udviklet af attityde.dk