GRATIS PARKERING - LIGE VED DØREN

Plsite Lqsgabzwbyy3ki8antsdpnwjoze5x9tc 8719)

Ansigtsbehandlinger

Opnå smuk, sund hud med vores ansigtsbehandlinger i Silkeborg. Vi har den ansigtsbehandling du søger. Book din tid i dag for en afslappende og velværende oplevelse.

Book en tid

Ansigtsbehandling til hende

Hos os er en ansigtsbehandling en luksuriøs spa-behandling, der kombinerer dybderens, nærende masker og velværende massageteknikker for at fremme afslapning, forynge huden og efterlade dig følelsesmæssigt og fysisk forfrisket. Du fortryder egen omsorgen i vores hyggelige rammer skabt til afslapning.

Vi tilbyder følgende behandlinger til hende:

Beroligende ansigtsbehandling, 50 min.

550 kr.

Behandlingen: afrensning, hudanalyse, peeling maske, fugtgivende maske, afstressende massage, afsluttende hudpleje produkter og en snak om skræddersyet hudpleje program.

Har du en stresset hverdag?

Er det som om at du engang imellem skal have en lille smule hjælp til at koble af, eller bare har brug for mig tid; så book en beroligende ansigtsbehandling. Her er du i fokus og med denne behandling behøver vi ikke at snakke, vi observerer og laver en hudanalyse i stilhed.

Denne ansigtsbehandling er til dig der trænger til totalt ro og velvære i form af en skøn afstressende ansigtsbehandling med velvære nakke- og ansigtsmassage. Vi gennemgår først hudanalysen og produkt vejledningen efterfølgende.

Japansk Lifting, 60 min.

600 kr.

Behandlingen: afrensning, dybderensende maske, akupressurpunkt massage, lymfedrænage massage, ansigtszoneterapi, fugtgivende maske, fodmassage med zoneterapi og ansigtsmassage.

Japansk Lifting, naturlig anti aging:

Japansk Lifting ansigtsbehandling er en beroligende ansigtsbehandling med japansk lifting massage teknik. Japansk lifting stimulere ansigtets muskler og væv og består af unikke massage teknikker der gennem stimulering af hudens naturlig produktion af collagen og elastin som medvirker til at huden bliver blødere og mere modstandsdygtig. Dette opnås gennem en Iltning og udrensning af vævet, så det bliver friskere i dets udtryk samt minimerer linjer og løfter vævet. Oplev en forbedring allerede første gang. For at opretholde løftet anbefaler vi en behandling med 14 dages mellemrum.

 

Gua Sha, 60 min.

600 kr.

Behandlingen: afrensning, dybderensende maske, hovedbundsmassage, Gua Sha ansigts, nakke og decolte massage, fugtgivende maske, fodmassage med zoneterapi og afsluttende Gua Sha roller massage i ansigt, nakke og decolte.

Trænger din hud til glød?

Gua Sha ansigtsbehandling med Gua Sha massage får du udlignet linjer, opstrammet huden og givet din hud en naturlig glød, samtidig med at du får reduceret affaldsstoffer i huden, øget blodcirkulationen og væskeophobninger. Oplev en forskel allerede efter første behandling. 

Dybderensende ansigtsbehandling, 75 min.

625 kr.

Behandlingen: afrensning, hudanalyse, peeling maske, dybderensning, fugtgivende maske, nakkemassage, hudpleje produkter med skræddersyet hudpleje program.

Har du mange tilstopninger, talgknopper eller betændtheder?

Den dybderensende ansigtsbehandling er til dig der trænger til at få bugt med talgknopper, tilstopninger og urenheder. I en dybderensende ansigtsbehandling bliver du ikke masseret i ansigtet efterfølgende, da vi arbejder meget i huden.

Obs, har du ikke alarmerende mange urenheder, talgknopper eller tilstopninger, bestil da i stedet en Luksus ansigtsbehandling, her dybderenser vi også... Det er en god ide ikke at have for mange planer resten af dagen, da huden kan forekomme rød.

Luksus ansigtsbehandling, 75 min. POPULÆR

650 kr.

Behandlingen: afrensning, hudanalyse, peeling maske, dybderensning, luksus serum, luksus maske, nakke- og ansigtsmassage, luksus serum, hudplejeprodukter og afsluttende snak om skræddersyet hudpleje program.

Trænger du det både at få dybderenset, med i den grad også afslappende massage?

Denne luksus ansigtsbehandling er for dig der trænger til både at få dybderenset din hud, men også give huden et ekstra boost, med luksus maske og eksklusiv serum. Dette er den ultimative kombination og klart vores mest populære ansigtsbehandling. Vi hjælper dig med et skræddersyet hudpleje program, så det er nemt at gå til og du kan give din hud de bedste forudsætninger for sund hud.

Deluxe ansigtsbehandling, 105 min.

1.000 kr.

Behandlingen: afrensning, peeling maske, hudanalyse, dybderensende maske, dybderensning, luksus serum, ansigtsmassage, deluxe maske (inkl. øjen- og læbemaske), nakke- og hovedbundsmassage, luksus serum, hudplejeprodukter og afsluttende snak om skræddersyet hudpleje program.

Skal du have det ultimative wellness for sindet og boost for huden?

Denne deluxe ansigtsbehandling er for dig der trænger til det ultimative fugt, peeling og anti-aging.
Du får både at få dybderenset din hud, men også givet huden et ekstra boost, med en af vores 3 deluxe masker i kombination med vores eksklusive udvalg af serum. Til sidst afsluttet med en wellness ansigts, nakke og hovedbundsmassage.

Dit finish i huden vil ikke være til at tage fejl af! Ej heller dit zen i kroppen. Du vil elske dig selv for at tage valget.

Plsite Lqsgabzwbyy3ki8antsdpnwjoze5x9tc 8719
Ansigtsbehandling Til Ham

Ansigtsbehandling til ham

En beroligende ansigtsbehandling til mænd er en afslappende wellness-oplevelse, der renser, hydrerer og beroliger mandlig hud ved hjælp af skræddersyede produkter og massage, hvilket giver en følelse af velvære og friskhed. Ønsker du fjernet få urenheder eller talgknopper, så er en luksus ansigtsbehandling det rette valg! Lider du derimod meget af urenheder og talgknopper, vælg da den dybderensende ansigtsbehandling. Her kan vi hjælpe dig af med dine lidelser ved det rette skræddersyet hudpleje program, matchende din huds behov. 

Vi tilbyder følgende behandlinger til ham:

Mens Express ansigtsbehandling, 45 min.

500 kr.

Behandlingen: afrensning, peeling maske, hudanalyse, luksus serum, luksus maske, nakke- og ansigtsmassage, luksus serum, hudplejeprodukter specielt til mænd og afsluttende snak om skræddersyet hudpleje program.

Trænger du til forkælelse?

Denne Mens Express ansigtsbehandling er for dig der trænger til at give huden et boost og glød, med en luksus maske, massage og eksklusiv hudplejeserie. Under denne behandling, dybderenser vi ikke, men giver din hud optimale vilkår og glød til en sund og nærende hud, samt dig en velværende afslappende behandling.

Mens Luksus ansigtsbehandling, 60 min.

600 kr.

Behandling: afrensning, peeling maske, hudanalyse, vælg mellem dybderensning el. voks af øregang og næsebor, luksus serum, luksus maske, nakke- og ansigtsmassage, luksus serum, hudplejeprodukter specielt til mænd og afsluttende snak om skræddersyet hudpleje program.

Den ultimative ansigtsbehandling!

Denne Mens Luksus ansigtsbehandling er for dig der trænger til at give huden den fornødne dybderensning samt et ekstra boost med masker, massage og eksklusiv hudplejeserie. Få fjernet tilstopninger og talgknopper, givet huden boost og glød, samt givet af en afslappende og velværende massage. Perfekt til dig der ønsker det bedste for din hud og sind.

Dybderensende ansigtsbehandling, 75 min.

625 kr.

Behandlingen: afrensning, hudanalyse, peeling maske, dybderensning, fugtgivende maske, nakkemassage, hudpleje produkter med skræddersyet hudpleje program.

Har du mange tilstopninger, talgknopper eller betændtheder?

Den dybderensende ansigtsbehandling er til dig der trænger til at få bugt med talgknopper, tilstopninger og urenheder. I en dybderensende ansigtsbehandling bliver du ikke masseret i ansigtet efterfølgende, da vi arbejder meget i huden.

Obs, har du ikke alarmerende mange urenheder, talgknopper eller tilstopninger, bestil da i stedet en Luksus ansigtsbehandling, her dybderenser vi også... Det er en god ide ikke at have for mange planer resten af dagen, da huden kan forekomme rød.

Ansigtsbehandling til jer

Disse ansigtsbehandlinger er til jer som par 

Har i brug for kvalitets tid sammen? Nyd en skøn luksus ansigtsbehandling med din nærmeste. Dobbelt og trippel luksus ansigtsbehandling omfavner både en dybderens samt en velværende ansigtsmassage. Lig side om side med den du holder af og få den skønneste oplevelse af nydelse; i de hyggeligste omgivelser kombineret med vejledning af produkter og hudpleje program.

Vi tilbyder følgende behandlinger til jer:

Dobbelt Luksus ansigtsbehandling, 135 min.

1.200 kr.

Dobbelt Luksus ansigtsbehandling består af: Afrensning, hudanalyse, peeling maske, dybderensning, luksus serum, luksus maske, nakke- og ansigtsmassage, luksus serum, hudplejeprodukter med skræddersyet hudpleje program.

Er I to der trænger til lidt forkælelse sammen? Så kom ind og få ansigtsbehandling på en gang. I bliver behandlet skiftevis, under hele behandlingen.

Denne luksus ansigtsbehandling er for jer der trænger til både at få dybderenset din hud, men også give huden et ekstra boost, med luksus maske og eksklusiv serum.

Trippel Luksus ansigtsbehandling, 165 min.

1.800 kr.

Afrensning, hudanalyse, peeling maske, dybderensning, luksus serum, luksus maske, nakke- og ansigtsmassage, luksus serum, hudplejeprodukter med skræddersyet hudpleje program.

Er i tre der trænger til lidt forkælelse sammen? Så kom ind og få ansigtsbehandling på en gang. I bliver behandlet skiftevis, under hele behandlingen.

Denne luksus ansigtsbehandling er for jer der trænger til både at få dybderenset din hud, men også give huden et ekstra boost, med luksus maske og eksklusiv serum.

Ansigtsbehandling Par
Ansigtsbehandling Teenager

Ansigtsbehandling til teenagere

Vores ansigtsbehandlinger til teenagere, i alderen max. 19 år, og er skræddersyet til at give unge mennesker gode hudplejerutiner, der fremmer sund velplejet hud. Om behovet er for Teenage Dybderensende Ansigtsbehandling, grundet urenheder eller et ønske om ren forkælelse og afslapning i en Teenage Beroligende Ansigtsbehandling, er vi klar til at behandle, vejlede og pleje. Investér i din hud i dag, og lad os hjælpe dig med at stråle.

Vi tilbyder følgende behandlinger til teenagers:

Teenage Beroligende Ansigtsbehandling, 40 min.

425 kr.

Behandling: afrensning, hudanalyse, peeling maske, massage, afsluttende hudplejeprodukter og skræddersyet hudpleje program.

Denne behandling er for dig der er til og med 19 år og har brug for en ansigtsbehandling med fokus på wellness. Din hud får et kæmpe boost med vores luksus masker og serum. Oveni får din krop kommer ned i gear og får en fantastisk massage.

Teenage Dybderensende ansigtsbehandling, 50 min.

450 kr.

Teenage Dybderensende ansigtsbehandling består af: Afrensning, hudanalyse, peeling maske, dybderensning, afsluttende hudplejeprodukter med skræddersyet hudpleje program.

Denne behandling er for dig der er til og med 19 år og har brug for en ansigtsbehandling med fokus på dybderens. Her har vi ekstremt gode resultater, selv med svært uren hud. Du får afklaring på om hvorvidt du kan nøjes med en behandling, eller skal i et forløb.
Hudplejen er en vigtig del af urenheders opstandelse og der vil derfor ofte være brug for en investering af hudpleje produkter, jeg kan anbefale, så vi kan opnå de ønskede resultater...

OBS Det er en god ide ikke at have de store planer resten af dagen, da huden godt kan være rød efterfølgende.

Plsite Lqsgabzwbyy3ki8antsdpnwjoze5x9tc 8719

Book tid til en ansigtsbehandling i dag!

Book tid her

Kontakt os

Adresse: Granhøjvej 1, 8600 Silkeborg
Mobil: +45 26 44 40 44
E-mail: yourclinic.kontakt@gmail.com

Skriv til os

Udviklet af attityde.dk