GRATIS PARKERING - LIGE VED DØREN

Concept Of Hand Care With Cosmetics On Gray Textur 2021 12 09 12 59 08 Utc (1) 1024X683

Hænder

Få smukke negle i Silkeborg med vores eksklusive neglebehandlinger. Vælg mellem manicure, Shellac, IBX System og Plexigel. Book din tid hos Your Clinic Silkeborg i dag for velplejede hænder og negle.

Book en tid

Manicure

Behandling: håndbad, fjernelse af neglebånd, filet negle i form, neglebåndsolie, hånd og underarmsmassage.

I en manicure starter du med at få et blødgørende håndbad med lækre olier i. Herefter får du klippet neglebånd og filet dine negle i facon. Afsluttende får du neglebåndsolie på og en skøn hånd og underarmsmassage.

 • Kun manicure
  425 Kr.
Hænder02
Concept Of Hand Care With Cosmetics On Gray Textur 2021 12 09 12 59 08 Utc (1) 1024X683

Manicure med Shellac

Behandling: håndbad, fjernelse af neglebånd, filet negle i form, Shellac, neglebåndsolie, hånd & underarmsmassage.

CND SHELLAC er en mellemting mellem neglelak og gelé. Her kan du vælge et hav af farver og muligheder, som holder ca. 3 uger. Shellac har den bedste holdbarhed, hvis ikke de er for meget i vand, får slag og ikke bliver udtørret ved flere gange dagligt at få creme og neglebåndsolie. 

Shellac skal fjernes på en bestemt måde, vi har både et hjemme aftagnings kit, ellers kan du bestille ydelsen, fjernelse Shellac hænder, så fjerner vi Shellac'en for dig.

Priser

 • 1 Farve
  575 Kr.
 • 2+ Farver
  625 Kr.
 • Glitter, krome & art
  675 Kr.
 • Franske
  725 Kr.
 • Shellac Fjernelse
  150 Kr.
 • Shellac Fjernelse + Pleje IBX
  300 Kr.

CND Plexigel Shaper & Builder

SHAPER er en krystalklar, brush-on gele-forstærker, der giver styrke, beskyttelse og længde til den naturlige negl i 3+ uger. Shaperen gør det muligt at reparere neglen hurtigt og nemt. Den giver et let og krystalklart lag af beskyttelse og udglatning samt styrke til den naturlige negl. 

BUILDER er en klar eller nude og rosa farvet gele-forstærker der tilfører den naturlige negl længde, styrke og form. Den har en tyk konsistens, der kan opbygges, hvilket gør det let at forme neglen - alt sammen fra én flaske. Builderen er også perfekt til at fylde ødelagte eller knækkede negle ud.

Priser

 • Gelé 
  300 Kr.
 • Gelé Forstærkning, under Shellac
  200 Kr.
 • Gelé Reparation, 1 negl
  100 Kr.
 • Gelé Reparation, 4+ negle
  300 Kr.
 • Gelé Forlængelse, alle negle med/uden Shellac
  450 Kr.
 • Gelé Fjernelse
  300 Kr.
 • Gelé Fjernelse + Pleje IBX
  450 Kr.
PLEXIGEL 2
IBX2

IBX System

IBX System er en behandling, der giver ekstra styrke til naturneglen. IBX Systemet består af 2 produkter IBX REPAIR og IBX STRENGTHEN.

IBX REPAIR reparerer øjeblikkeligt synligt skadede naturnegle, da den virker som velcro mellem neglens ødelagte lag. IBX REPAIR reparerer synligt f.eks hvide pletter i neglen som kan være forårsaget af for hård eller forkert aftagning af negleprodukter eller negle som har delt sig i lagene.

IBX STRENGTHEN trænger ned i naturneglen og giver styrke til naturneglen ved at hærde imellem neglens øverste keratin molekyler. Når neglene har været behandlet IBX STRENGTHEN eller IBX REAPAIR OG STRENGTHEN ligger der ikke noget synligt produkt på neglene som skal tages af eller balanceres. Behandlingen kan gentages efter behov. Evt. ved ny pålægning af f.eks Gel Polish hver 2.-3. uge. Ved meget skadede negle kan IBX SYSTEM behandlingen gentages 1 gang om ugen i f.eks. 4 uger.

Priser

 • Første IBX behandling
  200 Kr.
 • Efterfølgende IBX behandling
  170 Kr.

Vigtig viden inden din behandling

Kom uden neglelak, ellers kan fjernelse dette tilkøbes for 75 kr. under tillægsbehandlinger.

Har du derimod Shellac på neglene og ikke selv kan nå at fjerne det med et aftagningskit, skal "Fjernelse af Shellac hænder" bookes under tillægsbehandlinger for 150 kr.

Plsite Kpn9rjbfjz5vs20mkcag1vwu4tnyelcq 8728

Få smukke negle i dag

Book tid og få de smukkeste negle i dag.

Book tid til flotte negle

Kontakt os

Adresse: Granhøjvej 1, 8600 Silkeborg
Mobil: +45 26 44 40 44
E-mail: yourclinic.kontakt@gmail.com

Skriv til os

Udviklet af attityde.dk