GRATIS PARKERING - LIGE VED DØREN

Massage 12

Kropsbehandlinger

Oplev afslapning og fornyet energi med vores kropsbehandlinger i Silkeborg. Vælg mellem wellness massage eller dybderensende kropsbehandlinger for at stresse af og forbedre din velvære. Book din tid hos Your Clinic Silkeborg og find ro i krop og sind.

Book en tid
Gravid 10 Billed

Gravidmassage

Beroligende afstressende og let behandlende gravidmassage med lækker massageolie.

Har du spændinger, ømheder og andre gener i kroppen og trænger til en beroligende let behandlende gravidmassage? Vi bruger en gravidpude så du kan ligge på maven, så ryggen og lænden kan masseres optimalt. Det er tit her gravide får gener, grundet den forøgede vægt. Nyd behandlingen i skønne rolige omgivelser.

Vi anbefaler gravidmassage fra efter 1. trimester.

Husk at medtage et lagen og håndklæde til massage på 30 min og op efter, ellers kan dette lejes for 50 kr.

Priser

 • Gravidmassage - 60 min.
  600 Kr.
 • Gravidmassage - 90 min.
  850 Kr.
 • Leje af lagen & håndklæde
  50 kr. 

Wellness massage

Afstressende massage med lækker massageolie.

Trænger du til at afstresse og koble af fra hverdagen, så kan du med fordel vælge vores afslappende massage. Her får du en afstressende behandlende massage med lækker massageolie.

Husk at medtage et lagen og håndklæde til massage på 30 min og op efter, ellers kan dette lejes for 50 kr.

Priser

 • Hovedbund - 15 min.
  200 Kr.
 • Underarme & hænder - 15 min.
  200 Kr.
 • Ansigt & nakke - 15 min.
  200 Kr.
 • Underben & fødder - 15 min.
  200 Kr.
 • Rygmassage - 30 min.
  400 Kr.
 • Massage - 60 min.
  550 Kr.
 • Massage - 90 min.
  800 Kr.
 • Leje af lagen & håndklæde
  50 kr. 
Massage3
Massage 12

Fysiurgisk massage

Dybdegående behandlende massage med lækre massageolier.

Har du spændinger, ømheder og andre gener i kroppen og trænger til en dybdegående behandlende fysiurgisk massage. Her kan du få behandling mod nogle af travlhedens ophobninger. Det er en yderst effektiv behandling til afspænding af muskler og det dybe bindevæv.

Husk at medtage et lagen og håndklæde til massage på 30 min og op efter, ellers kan dette lejes for 50 kr.

Priser

 • Hovedbund - 15 min.
  250 Kr.
 • Underarme & hænder - 15 min.
  250 Kr.
 • Ansigt & nakke - 15 min.
  250 Kr.
 • Underben & fødder - 15 min.
  250 Kr.
 • Rygmassage - 30 min.
  450 Kr.
 • Massage - 60 min.
  600 Kr.
 • Massage - 90 min.
  850 Kr.
 • Leje af lagen & håndklæde
  50 kr. 

Kropsbehandlinger

Nyd vores lækre kropsbehandlinger i vores rolige omgivelser.

Lider du af urenheder på ryggen eller trænger du til lidt luksus med en Japansk Lifting eller Gua Sha behandling. 

Cupping & Massage, 45 min.

600 kr.

Behandlingen: 45 min. blandet cupping og massage, skræddersyet efter problemer og ønsker 

Cupping:

I din behandling får du masseret kroppen ind i olie, hvorefter cupperne placeres så det passer til dine problematikker og behov. Afhængig af hvor spændt du er og hvor mange affaldsstoffer du har i kroppen, kan der opstå spændinger/ømheder mens cupperne arbejder. Der gives enten massage mens cupperne arbejder eller som afslutning på din behandling.

Cupping er en gammel kinesisk behandlingsform, hvor man med kopper skaber et vakuum på huden. Dette vakuum sætter flow i blodgennemstrømningen, hvilket er gavnligt mod ømheder i muskler.

Cupping kan hjælpe med at fjerne affaldsstoffer og stagnationer i bindevævet. Cellernes iltning øges og inflammation reduceres. Cupping har også god virkning på bedre søvn og gavnligt mod træthed.

Obs. Efterfølgende kan der komme blå mærker på huden. De forsvinder enten i løbet af nogle dage eller en uges tid. Man kan føles om i kroppen. 

Husk at medtage et lagen og håndklæde, ellers kan dette lejes for 50 kr.

må ikke benyttes af

Vi fraråder Cupping til:

 • Gravide
 • Ammende
 • Patienter med blodfortyndende medicin

Infrarød Saunaterapi, 45 min.

350 kr.

Behandlingen: 30 min. i infrarød tæppet

Ved tilkøb under vores lækre ansigtsbehandlinger koster behandlingen kun 200 kr. 

Infrarød Saunatæppe Terapi:

Infrarødstråler absorberes meget nemt af den menneskelige krop, faktisk op til hele 93% af infrarødstrålingen, hvilket er en af grundende til at behandlingen har så stor effekt. 

Kombinationen af den øget molekylære proces, som reparerer det skadet væv, udrenser og skaber bedre flow i din krop samt varmen der kommer af den proces, gør nemlig at de nu sene- og muskulære spændinger man skulle have, bliver mindsket i sådan en grad, at vi kan kalde det smertelindring. Man har altså skabt det perfekte miljø for kroppen til regenerering, reparation samt forbedring.

Husk at medtage et lagen og håndklæde, ellers kan dette lejes for 50 kr.

mere info

Hvad er fjerne infrarødstråler?

Forestil dig, at du sidder på en strand på en let overskyet dag. Din krop suger solens stråler til sig og du føler dig dejlig varm. Men pludseligt dækker en sky for solens stråler og du begynder at fryse og blive kold. Hvad skete der? Lufttemperaturen er jo den samme, men du fryser nu? Grunden til dette er, at de stråler – kaldet infrarødstråler -som solen udsender, er nu blokeret af skyen og ikke længere rammer din krop og varmer dig. Din krop var varm inden, men infrarødstrålingen fra solen har opvarmet din krop yderligere, så kroppen er varmere end temperaturen i luften – derfor føles det pludseligt koldere.

Infrarødstråler er usynlige og er en energi i form af elektromagnetiske varmebølger, der måles i enheden mikron – 1 mikron = 1 / 1.000.000 meter. Alle mennesker udsender og modtager lange infrarøde bølger, som ligger mellem 6-20 mikron. Inden for dette interval, er strålerne blevet døbt ”vitale stråler”, da det har vist sig at have en række positive effekter på den menneskelige krop. Mennesket består af 70% vand og vandmolekylerne i kroppen vibrerer normalt med en frekvens på omtrent 31,89 THz, svarerende til en bølgelængde på 9,4 mikron, der giver vores kropstemperatur på 37 grader. Inden for den terapeutiske verden opdeles infrarødstråler oftest i nære, mellem og fjerne IR stråler (NIR, MIR og FIR). I et infrarødtæppe anvendes der FIR stråler, som styrker og optimerer den naturlige bevægelse af cellerne forårsaget af vand- og andre molekyler.

Er infrarødstråler farlige i behandlingsspektrum?

Nej, aboslut ikke! Infrarødstråling til behandlinger, er bygget til at udsende de infrarødstråler, der ligger i det interval, hvor det har en terapeutisk effekt på kroppen. Strålingen er så omhyggeligt kontrolleret teknisk, at det harmonerer med kroppens egen frekvens på 9,4 mikron. Derved udsættes kroppen ikke for frekvenser, som modvirker kroppens egen energi samt de ligefrem skadelige virkninger varme også kan have på kroppen. Man kan kort sagt sige, at du får alle fordelene ved solens stråler via infrarødbehandling, bare uden alle de potentielle skader solen ellers kan medføre. Faktisk bliver FIR behandling også brugt til at modvirke solskoldning, forårsaget af for meget ultraviolet bestråling fra solen. Forskningsresultater har vist, at det generelt har en positiv virkning på skadelig indflydelse af elektromagnetiske kilder, som findes overalt, udsendt af bl.a. TV og mobiltelefon. Man anvender også infrarød opvarmning til ny-udklækkede kyllinger, kuvøsebørn eller f.eks. nyfødte smågrise.

Hvad gør behandlingen ved din krop?

Infrarødbehandlinger betragtes stadig som ”alternativ behandling”, som kan virke skræmmende for nogle – for resultaterne lyder næsten for godt til at være sande. Men infrarødbehandlinger har været brugt effektivt i årtusinder og effekten er bevist i mange undersøgelser fra fagfolk og studier samt undersøgelser og erfaringer ved tusindvis af behandlinger. Holland er de førende inden for kliniske studier af infrarødbehandlinger, som er offentliggjort og kan findes på internettet.

Infrarødstråler absorberes meget nemt af den menneskelige krop, faktisk op til hele 93% af infrarødstrålingen, hvilket er en af grundende til at behandlingen har så stor effekt. Nedenstående bullet points, er bare nogle af de effekter infrarødbehandling har – for listen er lang!

Før en behandling med et infrarødtæppe, så er dine celler klumpet sammen og er ikke i stand til at bevæge sig frit eller ånde korrekt, som kan være på baggrund af diverse sundhedsproblemer.
Efter behandling med et infrarødtæppe, så er dine celler igen blevet perfekt runde i formen, adskilt og kan bevæge sig frit.

Lige så snart noget væv i din krop bliver udsat fra FIR stråling, så øger man effektiviteten af kroppens egen evne til at hele og regenerer sig selv. Varmen fra FIR strålingen udvider nemlig dine blodkar med forsigtighed, sætter gang i blodcirkulationen samt de større og livløse klynger af vandmolekyler nedbrydes og gøres mindre. Ved at FIR strålinger stimulerer den cellulære metabolisme, øger produktionen af nyt cellevæv, gør dine celler rundformet igen samt nedbryder vandmolekylerne til mindre, så har man skabt det perfekte miljø i kroppen til bl.a. øget udrensning. Mindre molekylære klynger trænger nemlig meget lettere ind i vores celler, fordi de matcher det klyngede vand, der findes i og omkring vores kropsceller.

Små klynger er perfekt designet til at interagere med andre molekyler, som kommunikerer ved hjælp af energiske vibrationer og kan let glide gennem cellulære membraner for at fjerne toksiner og affald. Som førnævnt, så bevæger vandmolekylerne sig i kroppen ved en frekvens på 9,4 mikron, som giver os vores kropstemperatur på 37 grader og det er denne frekvens vi øger, så vand- og andre molekyler får fri løbebane til at arbejde endnu bedre. Det betyder altså, at vi via FIR stråler forbedrer kroppens allerede egen evne til at regenerer og reparer skadet væv – altså vi giver kroppens naturlige arbejdsproces et ordentlig boost og skruer op for tempoet. Ved at vi sætter tempoet op inde i din krop, så øges friktionen også og der skabes yderligere varme, hvilket er en af grundene til at behandlingen er så effektiv. For du varmes op
udefra såvel som indefra. Vores krop reagerer på den øgede opvarmning ved at påbegynde kroppens naturlige reaktion ved øget indre temperatur – nemlig ved at begynde at afkøle sig selv.

Denne proces kræver energi og derved skal kroppen arbejde og derved stiger pulsen – og ved nok pulsstigning, så begynder man at svede. I svedprocessen fjernes syre- og affaldsrester som toksiner, 5 natrium, alkohol, nikotin, kolesterol, urinstoffer og potentielt kræftfremkaldende tungmetaller såsom kviksølv, zink, bly og nikkel fra cellerne. Alt sammen stoffer som er med til at give hovedpine, muskulære smerter, spændinger m.m. Udrensningen af diverse toksiner er nemlig blevet mere effektiviseret på baggrund af FIR strålingen påvirkning på kroppen, som forklaret. Men vi er ikke færdige her. Ikke nok med at strålingen arbejder på cellulært niveau, så får varmen også dine muskler og sener til at slappe af og ”falde tilbage” på rette plads. Kombinationen af den  øget molekylære proces, som reparerer det skadet væv, udrenser og skaber bedre flow i din krop samt varmen der kommer af den proces, gør nemlig at de nu sene- og muskulære spændinger man skulle have, bliver mindsket i sådan en grad, at vi kan kalde det smertelindring. Man har altså skabt det perfekte miljø for kroppen til regenerering, reparation samt forbedring og derfor kan behandling med FIR stråler hjælpe til og bl.a. mod alle førnævnte lidelser.

Guide til temperatur og tid

Som førnævnt, så har kroppen sit eget tempo ift. til regenerering, cellefornyelse og reparation af kroppen og det er denne proces vi speeder op. Da FIR stråling automatisk øger kroppens egen helingsproces ved berøring af væv, så vil en infrarødbehandling have en effekt uanset styrken af frekvensen. Men jo stærkere stråling og frekvens i mikron, jo varmere bliver din krop indeni og udenpå, jo dybere kan strålingen gå, jo hurtigere vel den cellulære proces arbejde, jo mere vil du svede og jo mere vil dine muskler og sener også slappe af. Denne guide er udarbejdet af Klinik Noél, gennem studier og undersøgelser fra klienter med givende lidelser. Det er her de opnår størst effekt iht. den lidelse de har og den proces der sker i kroppen ved den givende temperatur.

Gigt, psoriasis, parkinson, fibromyalgi og spændingshovedpine: 70C° i 30 minutter.
Smertelindring uden vægttab: 55C° i 30 minutter.
Diskusprolaps og rygsmerter: 70C° i 30 minutter.
Vægttab: 70C° i 30 minutter.

Hvor meget forbrænder jeg ved behandlingen?

Når kroppen øger svedproduktionen for at afkøle sig selv, arbejder hjertet hårdere og derved øges blodcirkulationen, hvilket giver betingelsesfordelene som ved aktiv træning. Men i stedet for aktiv træning, er det passiv træning. Varmen sætter gang i blodcirkulationen og pulsen stiger, som før beskrevet, hvilket er med til også at kickstarte din forbrænding. Det er et godt supplement, hvis du ønsker et mindre eller større vægttab. Med behandling med et infrarødtæppe kan du faktisk forbrænde helt op til 600 kcal på en halv time i 70 grader, som svarer til en løbetur på 10-15 km. Det kræver 0,586 kcal at forbrænde 1 milligram sved og ved 30 minutter i et infrarødtæppe kan en person udskille helt op til 1000 milligram sved. Derudover blødgør varmeenergien dine fedtceller og opløser dem. Dette er også en fantastisk hjælp til dem der harskader, der hæmmer dem i at dyrke fysisk aktivitet, som gerne vil tabe sig.

Fra almindelig sauna, til infrarødsauna og så til et infrarødtæppe

Effekten ved at sidde i almindelig sauna, hvor temperaturen i rummet opvarmes via damp, kan have nogle af de samme effekter som ved infrarødbehandling – bare i meget mildere grad. Der er lavet studier og undersøgelser omkring effektiviteten og det er en behandlingsmetode, som ikke må tales ned og den virker. Ved denne behandlingsmetode anvendes der også varmebølger, men det er ikke infrarødbølger, som går endnu længere ind i kroppen og arbejder med dine muskler, dit fedt, væv og dine sener indefra såvel som udefra. Derfor vil du f.eks. via en infrarødsauna opnå endnu bedre resultater og behandlingen vil være meget mere dybdegående og kan bl.a. smertelindre i sådan en grad, som man i en almindelig sauna aldrig ville kunne opnå. Men hvem har plads og råd til en sauna i deres hjem og nu skal jeg køre til behandling igen-igen. Så hvad er egentlig forskellen på en infrarødsauna og så et infrarødtæppe? Forskellen er, at med et infrarødtæppe, der opnår man en endnu større effekt end i en infrarødsauna, da rummet som skal opvarmes, er betragteligt mindre end i en sauna. Derved mere intenst og man undgår overbelastning af huden og kroppen i det hele taget. Så jo mindre et rum det er, jo højere effekt opnår man. Og hvor fedt er det lige, at man kan ligge på sin sofa i sit eget hjem og blive behandlet?

Vores infrarødtæppe

Solen er vores væsentligste kilde til infrarødstråling, men de stråler som bruges i vores infrarødtæppe er baseret på strøm, der generes i boksen, som er tilkoblet vores infrarødtæppe. Strømmen sendes fra maskinen og ud gennem elektrodenettet i tæppet, som giver modstand som f.eks. en gammel glødepære. Strømmen, altså elektronerne, støder på deres vej igennem materialet sammen med atomer og lige præcis den energi der dannes ved denne proces, kommer i form af stråling i det infrarøde spektrum. Klinik Noéls infrarødtæppe er bygget sådan op, at det har 3 zoner hvor man individuelt kan stille graderne og selv bestemme om man vil tænde dem alle 3 eller kun f.eks. 1 zone. Vores tæppe er unikt og det er designet til at give den bedste oplevelse og den bedst mulige smertelindring eller det bedst mulige vægttab. Vores infrarødtæppe går så langt ind, fordi vores boks tilknyttet tæppet, kan genere højere strømligning gennem tæppet og derved opstår der større modstand, FIR strålerne bliver stærkere og kan derved arbejde sig længere ind i kroppen. Materialet, som vores infrarødtæppe er lavet af, er helt unikt, vegansk og kan ikke smelte – hvilket vi har testet op til flere gange med bl.a. lightere. Stikkende er danske og CE-godkendt og der medfølger dansk manual.

må ikke benyttes af

Vi fraråder at Infrarød Saunatæppe bliver benyttet af?

 • Gravide
 • Ammende
 • Hjerte patienter 
 • Pacemaker patienter
 • Hæmofili patienter
 • Opsat kobber spiral indenfor 30 dage
 • Syg med feber
 • Åbne og/eller betændte sår
 • Svær migræne (kan afhjælpe, men kan også forværre)

Massage & Infrarød Saunaterapi, 60 min.

650 kr.

Behandlingen: 30 min. i infrarød tæppet og 30 min. skræddersyet massage

Infrarød Saunatæppe Terapi:

Infrarødstråler absorberes meget nemt af den menneskelige krop, faktisk op til hele 93% af infrarødstrålingen, hvilket er en af grundende til at behandlingen har så stor effekt. 

Kombinationen af den øget molekylære proces, som reparerer det skadet væv, udrenser og skaber bedre flow i din krop samt varmen der kommer af den proces, gør nemlig at de nu sene- og muskulære spændinger man skulle have, bliver mindsket i sådan en grad, at vi kan kalde det smertelindring. Man har altså skabt det perfekte miljø for kroppen til regenerering, reparation samt forbedring.

Behandlende massage med lækre massageolier.

Har du spændinger, ømheder og andre gener i kroppen og trænger til en dybdegående behandlende massage. Her kan du få behandling mod nogle af travlhedens ophobninger. Det er en yderst effektiv behandling til afspænding af muskler og det dybe bindevæv.

Husk at medtage et lagen og håndklæde, ellers kan dette lejes for 50 kr.

mere info

Hvad er fjerne infrarødstråler?

Forestil dig, at du sidder på en strand på en let overskyet dag. Din krop suger solens stråler til sig og du føler dig dejlig varm. Men pludseligt dækker en sky for solens stråler og du begynder at fryse og blive kold. Hvad skete der? Lufttemperaturen er jo den samme, men du fryser nu? Grunden til dette er, at de stråler – kaldet infrarødstråler -som solen udsender, er nu blokeret af skyen og ikke længere rammer din krop og varmer dig. Din krop var varm inden, men infrarødstrålingen fra solen har opvarmet din krop yderligere, så kroppen er varmere end temperaturen i luften – derfor føles det pludseligt koldere.

Infrarødstråler er usynlige og er en energi i form af elektromagnetiske varmebølger, der måles i enheden mikron – 1 mikron = 1 / 1.000.000 meter. Alle mennesker udsender og modtager lange infrarøde bølger, som ligger mellem 6-20 mikron. Inden for dette interval, er strålerne blevet døbt ”vitale stråler”, da det har vist sig at have en række positive effekter på den menneskelige krop. Mennesket består af 70% vand og vandmolekylerne i kroppen vibrerer normalt med en frekvens på omtrent 31,89 THz, svarerende til en bølgelængde på 9,4 mikron, der giver vores kropstemperatur på 37 grader. Inden for den terapeutiske verden opdeles infrarødstråler oftest i nære, mellem og fjerne IR stråler (NIR, MIR og FIR). I et infrarødtæppe anvendes der FIR stråler, som styrker og optimerer den naturlige bevægelse af cellerne forårsaget af vand- og andre molekyler.

Er infrarødstråler farlige i behandlingsspektrum?

Nej, aboslut ikke! Infrarødstråling til behandlinger, er bygget til at udsende de infrarødstråler, der ligger i det interval, hvor det har en terapeutisk effekt på kroppen. Strålingen er så omhyggeligt kontrolleret teknisk, at det harmonerer med kroppens egen frekvens på 9,4 mikron. Derved udsættes kroppen ikke for frekvenser, som modvirker kroppens egen energi samt de ligefrem skadelige virkninger varme også kan have på kroppen. Man kan kort sagt sige, at du får alle fordelene ved solens stråler via infrarødbehandling, bare uden alle de potentielle skader solen ellers kan medføre. Faktisk bliver FIR behandling også brugt til at modvirke solskoldning, forårsaget af for meget ultraviolet bestråling fra solen. Forskningsresultater har vist, at det generelt har en positiv virkning på skadelig indflydelse af elektromagnetiske kilder, som findes overalt, udsendt af bl.a. TV og mobiltelefon. Man anvender også infrarød opvarmning til ny-udklækkede kyllinger, kuvøsebørn eller f.eks. nyfødte smågrise.

Hvad gør behandlingen ved din krop?

Infrarødbehandlinger betragtes stadig som ”alternativ behandling”, som kan virke skræmmende for nogle – for resultaterne lyder næsten for godt til at være sande. Men infrarødbehandlinger har været brugt effektivt i årtusinder og effekten er bevist i mange undersøgelser fra fagfolk og studier samt undersøgelser og erfaringer ved tusindvis af behandlinger. Holland er de førende inden for kliniske studier af infrarødbehandlinger, som er offentliggjort og kan findes på internettet.

Infrarødstråler absorberes meget nemt af den menneskelige krop, faktisk op til hele 93% af infrarødstrålingen, hvilket er en af grundende til at behandlingen har så stor effekt. Nedenstående bullet points, er bare nogle af de effekter infrarødbehandling har – for listen er lang!

Før en behandling med et infrarødtæppe, så er dine celler klumpet sammen og er ikke i stand til at bevæge sig frit eller ånde korrekt, som kan være på baggrund af diverse sundhedsproblemer.
Efter behandling med et infrarødtæppe, så er dine celler igen blevet perfekt runde i formen, adskilt og kan bevæge sig frit.

Lige så snart noget væv i din krop bliver udsat fra FIR stråling, så øger man effektiviteten af kroppens egen evne til at hele og regenerer sig selv. Varmen fra FIR strålingen udvider nemlig dine blodkar med forsigtighed, sætter gang i blodcirkulationen samt de større og livløse klynger af vandmolekyler nedbrydes og gøres mindre. Ved at FIR strålinger stimulerer den cellulære metabolisme, øger produktionen af nyt cellevæv, gør dine celler rundformet igen samt nedbryder vandmolekylerne til mindre, så har man skabt det perfekte miljø i kroppen til bl.a. øget udrensning. Mindre molekylære klynger trænger nemlig meget lettere ind i vores celler, fordi de matcher det klyngede vand, der findes i og omkring vores kropsceller.

Små klynger er perfekt designet til at interagere med andre molekyler, som kommunikerer ved hjælp af energiske vibrationer og kan let glide gennem cellulære membraner for at fjerne toksiner og affald. Som førnævnt, så bevæger vandmolekylerne sig i kroppen ved en frekvens på 9,4 mikron, som giver os vores kropstemperatur på 37 grader og det er denne frekvens vi øger, så vand- og andre molekyler får fri løbebane til at arbejde endnu bedre. Det betyder altså, at vi via FIR stråler forbedrer kroppens allerede egen evne til at regenerer og reparer skadet væv – altså vi giver kroppens naturlige arbejdsproces et ordentlig boost og skruer op for tempoet. Ved at vi sætter tempoet op inde i din krop, så øges friktionen også og der skabes yderligere varme, hvilket er en af grundene til at behandlingen er så effektiv. For du varmes op
udefra såvel som indefra. Vores krop reagerer på den øgede opvarmning ved at påbegynde kroppens naturlige reaktion ved øget indre temperatur – nemlig ved at begynde at afkøle sig selv.

Denne proces kræver energi og derved skal kroppen arbejde og derved stiger pulsen – og ved nok pulsstigning, så begynder man at svede. I svedprocessen fjernes syre- og affaldsrester som toksiner, 5 natrium, alkohol, nikotin, kolesterol, urinstoffer og potentielt kræftfremkaldende tungmetaller såsom kviksølv, zink, bly og nikkel fra cellerne. Alt sammen stoffer som er med til at give hovedpine, muskulære smerter, spændinger m.m. Udrensningen af diverse toksiner er nemlig blevet mere effektiviseret på baggrund af FIR strålingen påvirkning på kroppen, som forklaret. Men vi er ikke færdige her. Ikke nok med at strålingen arbejder på cellulært niveau, så får varmen også dine muskler og sener til at slappe af og ”falde tilbage” på rette plads. Kombinationen af den  øget molekylære proces, som reparerer det skadet væv, udrenser og skaber bedre flow i din krop samt varmen der kommer af den proces, gør nemlig at de nu sene- og muskulære spændinger man skulle have, bliver mindsket i sådan en grad, at vi kan kalde det smertelindring. Man har altså skabt det perfekte miljø for kroppen til regenerering, reparation samt forbedring og derfor kan behandling med FIR stråler hjælpe til og bl.a. mod alle førnævnte lidelser.

Guide til temperatur og tid

Som førnævnt, så har kroppen sit eget tempo ift. til regenerering, cellefornyelse og reparation af kroppen og det er denne proces vi speeder op. Da FIR stråling automatisk øger kroppens egen helingsproces ved berøring af væv, så vil en infrarødbehandling have en effekt uanset styrken af frekvensen. Men jo stærkere stråling og frekvens i mikron, jo varmere bliver din krop indeni og udenpå, jo dybere kan strålingen gå, jo hurtigere vel den cellulære proces arbejde, jo mere vil du svede og jo mere vil dine muskler og sener også slappe af. Denne guide er udarbejdet af Klinik Noél, gennem studier og undersøgelser fra klienter med givende lidelser. Det er her de opnår størst effekt iht. den lidelse de har og den proces der sker i kroppen ved den givende temperatur.

Gigt, psoriasis, parkinson, fibromyalgi og spændingshovedpine: 70C° i 30 minutter.
Smertelindring uden vægttab: 55C° i 30 minutter.
Diskusprolaps og rygsmerter: 70C° i 30 minutter.
Vægttab: 70C° i 30 minutter.

Hvor meget forbrænder jeg ved behandlingen?

Når kroppen øger svedproduktionen for at afkøle sig selv, arbejder hjertet hårdere og derved øges blodcirkulationen, hvilket giver betingelsesfordelene som ved aktiv træning. Men i stedet for aktiv træning, er det passiv træning. Varmen sætter gang i blodcirkulationen og pulsen stiger, som før beskrevet, hvilket er med til også at kickstarte din forbrænding. Det er et godt supplement, hvis du ønsker et mindre eller større vægttab. Med behandling med et infrarødtæppe kan du faktisk forbrænde helt op til 600 kcal på en halv time i 70 grader, som svarer til en løbetur på 10-15 km. Det kræver 0,586 kcal at forbrænde 1 milligram sved og ved 30 minutter i et infrarødtæppe kan en person udskille helt op til 1000 milligram sved. Derudover blødgør varmeenergien dine fedtceller og opløser dem. Dette er også en fantastisk hjælp til dem der harskader, der hæmmer dem i at dyrke fysisk aktivitet, som gerne vil tabe sig.

Fra almindelig sauna, til infrarødsauna og så til et infrarødtæppe

Effekten ved at sidde i almindelig sauna, hvor temperaturen i rummet opvarmes via damp, kan have nogle af de samme effekter som ved infrarødbehandling – bare i meget mildere grad. Der er lavet studier og undersøgelser omkring effektiviteten og det er en behandlingsmetode, som ikke må tales ned og den virker. Ved denne behandlingsmetode anvendes der også varmebølger, men det er ikke infrarødbølger, som går endnu længere ind i kroppen og arbejder med dine muskler, dit fedt, væv og dine sener indefra såvel som udefra. Derfor vil du f.eks. via en infrarødsauna opnå endnu bedre resultater og behandlingen vil være meget mere dybdegående og kan bl.a. smertelindre i sådan en grad, som man i en almindelig sauna aldrig ville kunne opnå. Men hvem har plads og råd til en sauna i deres hjem og nu skal jeg køre til behandling igen-igen. Så hvad er egentlig forskellen på en infrarødsauna og så et infrarødtæppe? Forskellen er, at med et infrarødtæppe, der opnår man en endnu større effekt end i en infrarødsauna, da rummet som skal opvarmes, er betragteligt mindre end i en sauna. Derved mere intenst og man undgår overbelastning af huden og kroppen i det hele taget. Så jo mindre et rum det er, jo højere effekt opnår man. Og hvor fedt er det lige, at man kan ligge på sin sofa i sit eget hjem og blive behandlet?

Vores infrarødtæppe

Solen er vores væsentligste kilde til infrarødstråling, men de stråler som bruges i vores infrarødtæppe er baseret på strøm, der generes i boksen, som er tilkoblet vores infrarødtæppe. Strømmen sendes fra maskinen og ud gennem elektrodenettet i tæppet, som giver modstand som f.eks. en gammel glødepære. Strømmen, altså elektronerne, støder på deres vej igennem materialet sammen med atomer og lige præcis den energi der dannes ved denne proces, kommer i form af stråling i det infrarøde spektrum. Klinik Noéls infrarødtæppe er bygget sådan op, at det har 3 zoner hvor man individuelt kan stille graderne og selv bestemme om man vil tænde dem alle 3 eller kun f.eks. 1 zone. Vores tæppe er unikt og det er designet til at give den bedste oplevelse og den bedst mulige smertelindring eller det bedst mulige vægttab. Vores infrarødtæppe går så langt ind, fordi vores boks tilknyttet tæppet, kan genere højere strømligning gennem tæppet og derved opstår der større modstand, FIR strålerne bliver stærkere og kan derved arbejde sig længere ind i kroppen. Materialet, som vores infrarødtæppe er lavet af, er helt unikt, vegansk og kan ikke smelte – hvilket vi har testet op til flere gange med bl.a. lightere. Stikkende er danske og CE-godkendt og der medfølger dansk manual.

må ikke benyttes af

Vi fraråder at Infrarød Saunatæppe bliver benyttet af?

 • Gravide
 • Ammende
 • Hjerte patienter 
 • Pacemaker patienter
 • Hæmofili patienter
 • Opsat kobber spiral indenfor 30 dage
 • Syg med feber
 • Åbne og/eller betændte sår
 • Svær migræne (kan afhjælpe, men kan også forværre)

Japansk Lifting, 60 min.

600 kr.

Behandlingen: afrensning, dybderensende maske, akupressurpunkt massage, lymfedrænage massage, ansigtszoneterapi, fugtgivende maske, fodmassage med zoneterapi og ansigtsmassage.

Japansk Lifting, naturlig anti aging:

Japansk Lifting ansigtsbehandling er en beroligende ansigtsbehandling med japansk lifting massage teknik. Japansk lifting stimulere ansigtets muskler og væv og består af unikke massage teknikker der gennem stimulering af hudens naturlig produktion af collagen og elastin som medvirker til at huden bliver blødere og mere modstandsdygtig. Dette opnås gennem en Iltning og udrensning af vævet, så det bliver friskere i dets udtryk samt minimerer linjer og løfter vævet. Oplev en forbedring allerede første gang. For at opretholde løftet anbefaler vi en behandling med 14 dages mellemrum.

 

Japansk Lifting & Infrarød Saunaterapi, 45 min.

600 kr.

Behandlingen: afrensning, dybderensende maske, akupressurpunkt massage, lymfedrænage massage, ansigtszoneterapi, infrarød saunaterapi, fugtgivende maske og ansigtsmassage.

Japansk Lifting, naturlig anti aging:

Japansk Lifting ansigtsbehandling er en beroligende ansigtsbehandling med japansk lifting massage teknik. Japansk lifting stimulere ansigtets muskler og væv og består af unikke massage teknikker der gennem stimulering af hudens naturlig produktion af collagen og elastin som medvirker til at huden bliver blødere og mere modstandsdygtig. Dette opnås gennem en Iltning og udrensning af vævet, så det bliver friskere i dets udtryk samt minimerer linjer og løfter vævet. Oplev en forbedring allerede første gang. For at opretholde løftet anbefaler vi en behandling med 14 dages mellemrum.

Infrarød Saunatæppe Terapi:

Infrarødstråler absorberes meget nemt af den menneskelige krop, faktisk op til hele 93% af infrarødstrålingen, hvilket er en af grundende til at behandlingen har så stor effekt. 

Kombinationen af den øget molekylære proces, som reparerer det skadet væv, udrenser og skaber bedre flow i din krop samt varmen der kommer af den proces, gør nemlig at de nu sene- og muskulære spændinger man skulle have, bliver mindsket i sådan en grad, at vi kan kalde det smertelindring. Man har altså skabt det perfekte miljø for kroppen til regenerering, reparation samt forbedring.

Husk at medtage et lagen og håndklæde, ellers kan dette lejes for 50 kr.

 

mere info

Hvad er fjerne infrarødstråler?

Forestil dig, at du sidder på en strand på en let overskyet dag. Din krop suger solens stråler til sig og du føler dig dejlig varm. Men pludseligt dækker en sky for solens stråler og du begynder at fryse og blive kold. Hvad skete der? Lufttemperaturen er jo den samme, men du fryser nu? Grunden til dette er, at de stråler – kaldet infrarødstråler -som solen udsender, er nu blokeret af skyen og ikke længere rammer din krop og varmer dig. Din krop var varm inden, men infrarødstrålingen fra solen har opvarmet din krop yderligere, så kroppen er varmere end temperaturen i luften – derfor føles det pludseligt koldere.

Infrarødstråler er usynlige og er en energi i form af elektromagnetiske varmebølger, der måles i enheden mikron – 1 mikron = 1 / 1.000.000 meter. Alle mennesker udsender og modtager lange infrarøde bølger, som ligger mellem 6-20 mikron. Inden for dette interval, er strålerne blevet døbt ”vitale stråler”, da det har vist sig at have en række positive effekter på den menneskelige krop. Mennesket består af 70% vand og vandmolekylerne i kroppen vibrerer normalt med en frekvens på omtrent 31,89 THz, svarerende til en bølgelængde på 9,4 mikron, der giver vores kropstemperatur på 37 grader. Inden for den terapeutiske verden opdeles infrarødstråler oftest i nære, mellem og fjerne IR stråler (NIR, MIR og FIR). I et infrarødtæppe anvendes der FIR stråler, som styrker og optimerer den naturlige bevægelse af cellerne forårsaget af vand- og andre molekyler.

Er infrarødstråler farlige i behandlingsspektrum?

Nej, aboslut ikke! Infrarødstråling til behandlinger, er bygget til at udsende de infrarødstråler, der ligger i det interval, hvor det har en terapeutisk effekt på kroppen. Strålingen er så omhyggeligt kontrolleret teknisk, at det harmonerer med kroppens egen frekvens på 9,4 mikron. Derved udsættes kroppen ikke for frekvenser, som modvirker kroppens egen energi samt de ligefrem skadelige virkninger varme også kan have på kroppen. Man kan kort sagt sige, at du får alle fordelene ved solens stråler via infrarødbehandling, bare uden alle de potentielle skader solen ellers kan medføre. Faktisk bliver FIR behandling også brugt til at modvirke solskoldning, forårsaget af for meget ultraviolet bestråling fra solen. Forskningsresultater har vist, at det generelt har en positiv virkning på skadelig indflydelse af elektromagnetiske kilder, som findes overalt, udsendt af bl.a. TV og mobiltelefon. Man anvender også infrarød opvarmning til ny-udklækkede kyllinger, kuvøsebørn eller f.eks. nyfødte smågrise.

Hvad gør behandlingen ved din krop?

Infrarødbehandlinger betragtes stadig som ”alternativ behandling”, som kan virke skræmmende for nogle – for resultaterne lyder næsten for godt til at være sande. Men infrarødbehandlinger har været brugt effektivt i årtusinder og effekten er bevist i mange undersøgelser fra fagfolk og studier samt undersøgelser og erfaringer ved tusindvis af behandlinger. Holland er de førende inden for kliniske studier af infrarødbehandlinger, som er offentliggjort og kan findes på internettet.

Infrarødstråler absorberes meget nemt af den menneskelige krop, faktisk op til hele 93% af infrarødstrålingen, hvilket er en af grundende til at behandlingen har så stor effekt. Nedenstående bullet points, er bare nogle af de effekter infrarødbehandling har – for listen er lang!

Før en behandling med et infrarødtæppe, så er dine celler klumpet sammen og er ikke i stand til at bevæge sig frit eller ånde korrekt, som kan være på baggrund af diverse sundhedsproblemer.
Efter behandling med et infrarødtæppe, så er dine celler igen blevet perfekt runde i formen, adskilt og kan bevæge sig frit.

Lige så snart noget væv i din krop bliver udsat fra FIR stråling, så øger man effektiviteten af kroppens egen evne til at hele og regenerer sig selv. Varmen fra FIR strålingen udvider nemlig dine blodkar med forsigtighed, sætter gang i blodcirkulationen samt de større og livløse klynger af vandmolekyler nedbrydes og gøres mindre. Ved at FIR strålinger stimulerer den cellulære metabolisme, øger produktionen af nyt cellevæv, gør dine celler rundformet igen samt nedbryder vandmolekylerne til mindre, så har man skabt det perfekte miljø i kroppen til bl.a. øget udrensning. Mindre molekylære klynger trænger nemlig meget lettere ind i vores celler, fordi de matcher det klyngede vand, der findes i og omkring vores kropsceller.

Små klynger er perfekt designet til at interagere med andre molekyler, som kommunikerer ved hjælp af energiske vibrationer og kan let glide gennem cellulære membraner for at fjerne toksiner og affald. Som førnævnt, så bevæger vandmolekylerne sig i kroppen ved en frekvens på 9,4 mikron, som giver os vores kropstemperatur på 37 grader og det er denne frekvens vi øger, så vand- og andre molekyler får fri løbebane til at arbejde endnu bedre. Det betyder altså, at vi via FIR stråler forbedrer kroppens allerede egen evne til at regenerer og reparer skadet væv – altså vi giver kroppens naturlige arbejdsproces et ordentlig boost og skruer op for tempoet. Ved at vi sætter tempoet op inde i din krop, så øges friktionen også og der skabes yderligere varme, hvilket er en af grundene til at behandlingen er så effektiv. For du varmes op
udefra såvel som indefra. Vores krop reagerer på den øgede opvarmning ved at påbegynde kroppens naturlige reaktion ved øget indre temperatur – nemlig ved at begynde at afkøle sig selv.

Denne proces kræver energi og derved skal kroppen arbejde og derved stiger pulsen – og ved nok pulsstigning, så begynder man at svede. I svedprocessen fjernes syre- og affaldsrester som toksiner, 5 natrium, alkohol, nikotin, kolesterol, urinstoffer og potentielt kræftfremkaldende tungmetaller såsom kviksølv, zink, bly og nikkel fra cellerne. Alt sammen stoffer som er med til at give hovedpine, muskulære smerter, spændinger m.m. Udrensningen af diverse toksiner er nemlig blevet mere effektiviseret på baggrund af FIR strålingen påvirkning på kroppen, som forklaret. Men vi er ikke færdige her. Ikke nok med at strålingen arbejder på cellulært niveau, så får varmen også dine muskler og sener til at slappe af og ”falde tilbage” på rette plads. Kombinationen af den  øget molekylære proces, som reparerer det skadet væv, udrenser og skaber bedre flow i din krop samt varmen der kommer af den proces, gør nemlig at de nu sene- og muskulære spændinger man skulle have, bliver mindsket i sådan en grad, at vi kan kalde det smertelindring. Man har altså skabt det perfekte miljø for kroppen til regenerering, reparation samt forbedring og derfor kan behandling med FIR stråler hjælpe til og bl.a. mod alle førnævnte lidelser.

Guide til temperatur og tid

Som førnævnt, så har kroppen sit eget tempo ift. til regenerering, cellefornyelse og reparation af kroppen og det er denne proces vi speeder op. Da FIR stråling automatisk øger kroppens egen helingsproces ved berøring af væv, så vil en infrarødbehandling have en effekt uanset styrken af frekvensen. Men jo stærkere stråling og frekvens i mikron, jo varmere bliver din krop indeni og udenpå, jo dybere kan strålingen gå, jo hurtigere vel den cellulære proces arbejde, jo mere vil du svede og jo mere vil dine muskler og sener også slappe af. Denne guide er udarbejdet af Klinik Noél, gennem studier og undersøgelser fra klienter med givende lidelser. Det er her de opnår størst effekt iht. den lidelse de har og den proces der sker i kroppen ved den givende temperatur.

Gigt, psoriasis, parkinson, fibromyalgi og spændingshovedpine: 70C° i 30 minutter.
Smertelindring uden vægttab: 55C° i 30 minutter.
Diskusprolaps og rygsmerter: 70C° i 30 minutter.
Vægttab: 70C° i 30 minutter.

Hvor meget forbrænder jeg ved behandlingen?

Når kroppen øger svedproduktionen for at afkøle sig selv, arbejder hjertet hårdere og derved øges blodcirkulationen, hvilket giver betingelsesfordelene som ved aktiv træning. Men i stedet for aktiv træning, er det passiv træning. Varmen sætter gang i blodcirkulationen og pulsen stiger, som før beskrevet, hvilket er med til også at kickstarte din forbrænding. Det er et godt supplement, hvis du ønsker et mindre eller større vægttab. Med behandling med et infrarødtæppe kan du faktisk forbrænde helt op til 600 kcal på en halv time i 70 grader, som svarer til en løbetur på 10-15 km. Det kræver 0,586 kcal at forbrænde 1 milligram sved og ved 30 minutter i et infrarødtæppe kan en person udskille helt op til 1000 milligram sved. Derudover blødgør varmeenergien dine fedtceller og opløser dem. Dette er også en fantastisk hjælp til dem der harskader, der hæmmer dem i at dyrke fysisk aktivitet, som gerne vil tabe sig.

Fra almindelig sauna, til infrarødsauna og så til et infrarødtæppe

Effekten ved at sidde i almindelig sauna, hvor temperaturen i rummet opvarmes via damp, kan have nogle af de samme effekter som ved infrarødbehandling – bare i meget mildere grad. Der er lavet studier og undersøgelser omkring effektiviteten og det er en behandlingsmetode, som ikke må tales ned og den virker. Ved denne behandlingsmetode anvendes der også varmebølger, men det er ikke infrarødbølger, som går endnu længere ind i kroppen og arbejder med dine muskler, dit fedt, væv og dine sener indefra såvel som udefra. Derfor vil du f.eks. via en infrarødsauna opnå endnu bedre resultater og behandlingen vil være meget mere dybdegående og kan bl.a. smertelindre i sådan en grad, som man i en almindelig sauna aldrig ville kunne opnå. Men hvem har plads og råd til en sauna i deres hjem og nu skal jeg køre til behandling igen-igen. Så hvad er egentlig forskellen på en infrarødsauna og så et infrarødtæppe? Forskellen er, at med et infrarødtæppe, der opnår man en endnu større effekt end i en infrarødsauna, da rummet som skal opvarmes, er betragteligt mindre end i en sauna. Derved mere intenst og man undgår overbelastning af huden og kroppen i det hele taget. Så jo mindre et rum det er, jo højere effekt opnår man. Og hvor fedt er det lige, at man kan ligge på sin sofa i sit eget hjem og blive behandlet?

Vores infrarødtæppe

Solen er vores væsentligste kilde til infrarødstråling, men de stråler som bruges i vores infrarødtæppe er baseret på strøm, der generes i boksen, som er tilkoblet vores infrarødtæppe. Strømmen sendes fra maskinen og ud gennem elektrodenettet i tæppet, som giver modstand som f.eks. en gammel glødepære. Strømmen, altså elektronerne, støder på deres vej igennem materialet sammen med atomer og lige præcis den energi der dannes ved denne proces, kommer i form af stråling i det infrarøde spektrum. Klinik Noéls infrarødtæppe er bygget sådan op, at det har 3 zoner hvor man individuelt kan stille graderne og selv bestemme om man vil tænde dem alle 3 eller kun f.eks. 1 zone. Vores tæppe er unikt og det er designet til at give den bedste oplevelse og den bedst mulige smertelindring eller det bedst mulige vægttab. Vores infrarødtæppe går så langt ind, fordi vores boks tilknyttet tæppet, kan genere højere strømligning gennem tæppet og derved opstår der større modstand, FIR strålerne bliver stærkere og kan derved arbejde sig længere ind i kroppen. Materialet, som vores infrarødtæppe er lavet af, er helt unikt, vegansk og kan ikke smelte – hvilket vi har testet op til flere gange med bl.a. lightere. Stikkende er danske og CE-godkendt og der medfølger dansk manual.

må ikke benyttes af

Vi fraråder at Infrarød Saunatæppe bliver benyttet af?

 • Gravide
 • Ammende
 • Hjerte patienter 
 • Pacemaker patienter
 • Hæmofili patienter
 • Opsat kobber spiral indenfor 30 dage
 • Syg med feber
 • Åbne og/eller betændte sår
 • Svær migræne (kan afhjælpe, men kan også forværre)

Gua Sha, 60 min.

600 kr.

Behandlingen: afrensning, dybderensende maske, hovedbundsmassage, Gua Sha ansigts, nakke og decolte massage, fugtgivende maske, fodmassage med zoneterapi og afsluttende Gua Sha roller massage i ansigt, nakke og decolte.

Trænger din hud til glød?

Gua Sha ansigtsbehandling med Gua Sha massage får du udlignet linjer, opstrammet huden og givet din hud en naturlig glød, samtidig med at du får reduceret affaldsstoffer i huden, øget blodcirkulationen og væskeophobninger. Oplev en forskel allerede efter første behandling. 

Gua Sha & Infrarød Saunaterapi, 45 min.

600 kr.

Behandlingen: afrensning, dybderensende maske, 30 min. infrarød saunaterapi, hovedbundsmassage, Gua Sha ansigts massage, fugtgivende maske og afsluttende Gua Sha roller massage i ansigt.

Trænger din hud til glød?

Gua Sha ansigtsbehandling med Gua Sha massage får du udlignet linjer, opstrammet huden og givet din hud en naturlig glød, samtidig med at du får reduceret affaldsstoffer i huden, øget blodcirkulationen og væskeophobninger. Oplev en forskel allerede efter første behandling. 

Infrarød Saunatæppe Terapi:

Infrarødstråler absorberes meget nemt af den menneskelige krop, faktisk op til hele 93% af infrarødstrålingen, hvilket er en af grundende til at behandlingen har så stor effekt. 

Kombinationen af den øget molekylære proces, som reparerer det skadet væv, udrenser og skaber bedre flow i din krop samt varmen der kommer af den proces, gør nemlig at de nu sene- og muskulære spændinger man skulle have, bliver mindsket i sådan en grad, at vi kan kalde det smertelindring. Man har altså skabt det perfekte miljø for kroppen til regenerering, reparation samt forbedring.

Husk at medtage et lagen og håndklæde, ellers kan dette lejes for 50 kr.

mere info

Hvad er fjerne infrarødstråler?

Forestil dig, at du sidder på en strand på en let overskyet dag. Din krop suger solens stråler til sig og du føler dig dejlig varm. Men pludseligt dækker en sky for solens stråler og du begynder at fryse og blive kold. Hvad skete der? Lufttemperaturen er jo den samme, men du fryser nu? Grunden til dette er, at de stråler – kaldet infrarødstråler -som solen udsender, er nu blokeret af skyen og ikke længere rammer din krop og varmer dig. Din krop var varm inden, men infrarødstrålingen fra solen har opvarmet din krop yderligere, så kroppen er varmere end temperaturen i luften – derfor føles det pludseligt koldere.

Infrarødstråler er usynlige og er en energi i form af elektromagnetiske varmebølger, der måles i enheden mikron – 1 mikron = 1 / 1.000.000 meter. Alle mennesker udsender og modtager lange infrarøde bølger, som ligger mellem 6-20 mikron. Inden for dette interval, er strålerne blevet døbt ”vitale stråler”, da det har vist sig at have en række positive effekter på den menneskelige krop. Mennesket består af 70% vand og vandmolekylerne i kroppen vibrerer normalt med en frekvens på omtrent 31,89 THz, svarerende til en bølgelængde på 9,4 mikron, der giver vores kropstemperatur på 37 grader. Inden for den terapeutiske verden opdeles infrarødstråler oftest i nære, mellem og fjerne IR stråler (NIR, MIR og FIR). I et infrarødtæppe anvendes der FIR stråler, som styrker og optimerer den naturlige bevægelse af cellerne forårsaget af vand- og andre molekyler.

Er infrarødstråler farlige i behandlingsspektrum?

Nej, aboslut ikke! Infrarødstråling til behandlinger, er bygget til at udsende de infrarødstråler, der ligger i det interval, hvor det har en terapeutisk effekt på kroppen. Strålingen er så omhyggeligt kontrolleret teknisk, at det harmonerer med kroppens egen frekvens på 9,4 mikron. Derved udsættes kroppen ikke for frekvenser, som modvirker kroppens egen energi samt de ligefrem skadelige virkninger varme også kan have på kroppen. Man kan kort sagt sige, at du får alle fordelene ved solens stråler via infrarødbehandling, bare uden alle de potentielle skader solen ellers kan medføre. Faktisk bliver FIR behandling også brugt til at modvirke solskoldning, forårsaget af for meget ultraviolet bestråling fra solen. Forskningsresultater har vist, at det generelt har en positiv virkning på skadelig indflydelse af elektromagnetiske kilder, som findes overalt, udsendt af bl.a. TV og mobiltelefon. Man anvender også infrarød opvarmning til ny-udklækkede kyllinger, kuvøsebørn eller f.eks. nyfødte smågrise.

Hvad gør behandlingen ved din krop?

Infrarødbehandlinger betragtes stadig som ”alternativ behandling”, som kan virke skræmmende for nogle – for resultaterne lyder næsten for godt til at være sande. Men infrarødbehandlinger har været brugt effektivt i årtusinder og effekten er bevist i mange undersøgelser fra fagfolk og studier samt undersøgelser og erfaringer ved tusindvis af behandlinger. Holland er de førende inden for kliniske studier af infrarødbehandlinger, som er offentliggjort og kan findes på internettet.

Infrarødstråler absorberes meget nemt af den menneskelige krop, faktisk op til hele 93% af infrarødstrålingen, hvilket er en af grundende til at behandlingen har så stor effekt. Nedenstående bullet points, er bare nogle af de effekter infrarødbehandling har – for listen er lang!

Før en behandling med et infrarødtæppe, så er dine celler klumpet sammen og er ikke i stand til at bevæge sig frit eller ånde korrekt, som kan være på baggrund af diverse sundhedsproblemer.
Efter behandling med et infrarødtæppe, så er dine celler igen blevet perfekt runde i formen, adskilt og kan bevæge sig frit.

Lige så snart noget væv i din krop bliver udsat fra FIR stråling, så øger man effektiviteten af kroppens egen evne til at hele og regenerer sig selv. Varmen fra FIR strålingen udvider nemlig dine blodkar med forsigtighed, sætter gang i blodcirkulationen samt de større og livløse klynger af vandmolekyler nedbrydes og gøres mindre. Ved at FIR strålinger stimulerer den cellulære metabolisme, øger produktionen af nyt cellevæv, gør dine celler rundformet igen samt nedbryder vandmolekylerne til mindre, så har man skabt det perfekte miljø i kroppen til bl.a. øget udrensning. Mindre molekylære klynger trænger nemlig meget lettere ind i vores celler, fordi de matcher det klyngede vand, der findes i og omkring vores kropsceller.

Små klynger er perfekt designet til at interagere med andre molekyler, som kommunikerer ved hjælp af energiske vibrationer og kan let glide gennem cellulære membraner for at fjerne toksiner og affald. Som førnævnt, så bevæger vandmolekylerne sig i kroppen ved en frekvens på 9,4 mikron, som giver os vores kropstemperatur på 37 grader og det er denne frekvens vi øger, så vand- og andre molekyler får fri løbebane til at arbejde endnu bedre. Det betyder altså, at vi via FIR stråler forbedrer kroppens allerede egen evne til at regenerer og reparer skadet væv – altså vi giver kroppens naturlige arbejdsproces et ordentlig boost og skruer op for tempoet. Ved at vi sætter tempoet op inde i din krop, så øges friktionen også og der skabes yderligere varme, hvilket er en af grundene til at behandlingen er så effektiv. For du varmes op
udefra såvel som indefra. Vores krop reagerer på den øgede opvarmning ved at påbegynde kroppens naturlige reaktion ved øget indre temperatur – nemlig ved at begynde at afkøle sig selv.

Denne proces kræver energi og derved skal kroppen arbejde og derved stiger pulsen – og ved nok pulsstigning, så begynder man at svede. I svedprocessen fjernes syre- og affaldsrester som toksiner, 5 natrium, alkohol, nikotin, kolesterol, urinstoffer og potentielt kræftfremkaldende tungmetaller såsom kviksølv, zink, bly og nikkel fra cellerne. Alt sammen stoffer som er med til at give hovedpine, muskulære smerter, spændinger m.m. Udrensningen af diverse toksiner er nemlig blevet mere effektiviseret på baggrund af FIR strålingen påvirkning på kroppen, som forklaret. Men vi er ikke færdige her. Ikke nok med at strålingen arbejder på cellulært niveau, så får varmen også dine muskler og sener til at slappe af og ”falde tilbage” på rette plads. Kombinationen af den  øget molekylære proces, som reparerer det skadet væv, udrenser og skaber bedre flow i din krop samt varmen der kommer af den proces, gør nemlig at de nu sene- og muskulære spændinger man skulle have, bliver mindsket i sådan en grad, at vi kan kalde det smertelindring. Man har altså skabt det perfekte miljø for kroppen til regenerering, reparation samt forbedring og derfor kan behandling med FIR stråler hjælpe til og bl.a. mod alle førnævnte lidelser.

Guide til temperatur og tid

Som førnævnt, så har kroppen sit eget tempo ift. til regenerering, cellefornyelse og reparation af kroppen og det er denne proces vi speeder op. Da FIR stråling automatisk øger kroppens egen helingsproces ved berøring af væv, så vil en infrarødbehandling have en effekt uanset styrken af frekvensen. Men jo stærkere stråling og frekvens i mikron, jo varmere bliver din krop indeni og udenpå, jo dybere kan strålingen gå, jo hurtigere vel den cellulære proces arbejde, jo mere vil du svede og jo mere vil dine muskler og sener også slappe af. Denne guide er udarbejdet af Klinik Noél, gennem studier og undersøgelser fra klienter med givende lidelser. Det er her de opnår størst effekt iht. den lidelse de har og den proces der sker i kroppen ved den givende temperatur.

Gigt, psoriasis, parkinson, fibromyalgi og spændingshovedpine: 70C° i 30 minutter.
Smertelindring uden vægttab: 55C° i 30 minutter.
Diskusprolaps og rygsmerter: 70C° i 30 minutter.
Vægttab: 70C° i 30 minutter.

Hvor meget forbrænder jeg ved behandlingen?

Når kroppen øger svedproduktionen for at afkøle sig selv, arbejder hjertet hårdere og derved øges blodcirkulationen, hvilket giver betingelsesfordelene som ved aktiv træning. Men i stedet for aktiv træning, er det passiv træning. Varmen sætter gang i blodcirkulationen og pulsen stiger, som før beskrevet, hvilket er med til også at kickstarte din forbrænding. Det er et godt supplement, hvis du ønsker et mindre eller større vægttab. Med behandling med et infrarødtæppe kan du faktisk forbrænde helt op til 600 kcal på en halv time i 70 grader, som svarer til en løbetur på 10-15 km. Det kræver 0,586 kcal at forbrænde 1 milligram sved og ved 30 minutter i et infrarødtæppe kan en person udskille helt op til 1000 milligram sved. Derudover blødgør varmeenergien dine fedtceller og opløser dem. Dette er også en fantastisk hjælp til dem der harskader, der hæmmer dem i at dyrke fysisk aktivitet, som gerne vil tabe sig.

Fra almindelig sauna, til infrarødsauna og så til et infrarødtæppe

Effekten ved at sidde i almindelig sauna, hvor temperaturen i rummet opvarmes via damp, kan have nogle af de samme effekter som ved infrarødbehandling – bare i meget mildere grad. Der er lavet studier og undersøgelser omkring effektiviteten og det er en behandlingsmetode, som ikke må tales ned og den virker. Ved denne behandlingsmetode anvendes der også varmebølger, men det er ikke infrarødbølger, som går endnu længere ind i kroppen og arbejder med dine muskler, dit fedt, væv og dine sener indefra såvel som udefra. Derfor vil du f.eks. via en infrarødsauna opnå endnu bedre resultater og behandlingen vil være meget mere dybdegående og kan bl.a. smertelindre i sådan en grad, som man i en almindelig sauna aldrig ville kunne opnå. Men hvem har plads og råd til en sauna i deres hjem og nu skal jeg køre til behandling igen-igen. Så hvad er egentlig forskellen på en infrarødsauna og så et infrarødtæppe? Forskellen er, at med et infrarødtæppe, der opnår man en endnu større effekt end i en infrarødsauna, da rummet som skal opvarmes, er betragteligt mindre end i en sauna. Derved mere intenst og man undgår overbelastning af huden og kroppen i det hele taget. Så jo mindre et rum det er, jo højere effekt opnår man. Og hvor fedt er det lige, at man kan ligge på sin sofa i sit eget hjem og blive behandlet?

Vores infrarødtæppe

Solen er vores væsentligste kilde til infrarødstråling, men de stråler som bruges i vores infrarødtæppe er baseret på strøm, der generes i boksen, som er tilkoblet vores infrarødtæppe. Strømmen sendes fra maskinen og ud gennem elektrodenettet i tæppet, som giver modstand som f.eks. en gammel glødepære. Strømmen, altså elektronerne, støder på deres vej igennem materialet sammen med atomer og lige præcis den energi der dannes ved denne proces, kommer i form af stråling i det infrarøde spektrum. Klinik Noéls infrarødtæppe er bygget sådan op, at det har 3 zoner hvor man individuelt kan stille graderne og selv bestemme om man vil tænde dem alle 3 eller kun f.eks. 1 zone. Vores tæppe er unikt og det er designet til at give den bedste oplevelse og den bedst mulige smertelindring eller det bedst mulige vægttab. Vores infrarødtæppe går så langt ind, fordi vores boks tilknyttet tæppet, kan genere højere strømligning gennem tæppet og derved opstår der større modstand, FIR strålerne bliver stærkere og kan derved arbejde sig længere ind i kroppen. Materialet, som vores infrarødtæppe er lavet af, er helt unikt, vegansk og kan ikke smelte – hvilket vi har testet op til flere gange med bl.a. lightere. Stikkende er danske og CE-godkendt og der medfølger dansk manual.

må ikke benyttes af

Vi fraråder at Infrarød Saunatæppe bliver benyttet af?

 • Gravide
 • Ammende
 • Hjerte patienter 
 • Pacemaker patienter
 • Hæmofili patienter
 • Opsat kobber spiral indenfor 30 dage
 • Syg med feber
 • Åbne og/eller betændte sår
 • Svær migræne (kan afhjælpe, men kan også forværre)

Dybderens ryg

500 kr.

Behandling: afrensning, peeling maske, dybderensning, beroligende maske, afsluttende cremer og vedledning i forebyggelse.

Har du urenheder på ryggen, så kom ind og få dybderenset din ryg.

Ryg
Booking

Gå herfra afslappet og med fornyet energi

Book tid og få en rolig stund

Book tid til forkælelse

Kontakt os

Adresse: Granhøjvej 1, 8600 Silkeborg
Mobil: +45 26 44 40 44
E-mail: yourclinic.kontakt@gmail.com

Skriv til os

Udviklet af attityde.dk