GRATIS PARKERING - LIGE VED DØREN

Spraytan

Spraytan

Oplev den perfekte spraytan i Silkeborg med That'so sukkerbaserede formel, der udvikler din naturlige melanin og giver samtidig hudpleje. Vores kvalitetsprodukter er parabenefri, nikkelfri og dermatologisk testet. Book din tid hos Your Clinic Silkeborg i dag og opnå den ønskede glød.

Book en tid

Få den Perfekte Spraytan

Få den Perfekte Spraytan med That'so: Sukkerbaseret Formel for Naturlig Melanin Udvikling og Hudpleje

Vi bruger spraytan væske fra That'so. Spraytan væsken er baseret på rør sukker, som udvikler kroppens naturlige melanin i kroppen. Der er tilsat Aloe vera så huden på samme tid bliver hydreret og fyldt op med fugt, dette sikre et smukt resultat. Guide farven som findes i 4 udaf 5 That'so væsker forsvinder i badet og er til for at vi som behandler kan levere en jævn ensartet spraytan. That'so levere væsker i høj kvalitet som er parabenefri, nikkelfri og dermatologisk testet.

Spraytan-udvikling og Resultat

Afgørende Information om Din Skønhedsproces med That'so

I de 4 timer hvor spraytanen udvikler sig, kan der forekomme guidefarve i vores fine linjer på kroppen, dette ændre ikke på resultatet. Efter 4 timer stopper udviklings prosessen, om man går i bad her eller ej. Ønsker man processen stoppet før, vil et bad stoppe processen. Der forsvinder dog ca. 20% af farven bl.a. guide farven. Så fortvivl ikke for tidligt under udviklings fasen. Du vil ende ud med et lysere resultat. Farven fra That'so er ikke med orange og for varme toner, og passer derfor perfekt her i Skandinavien med deres koldere toner. Skulle du have fået guide farve på hvide stykker tøj eller lagner, kan sukkerstoffet opløses fra 30 grader og op. 

SPRAYTAN4

Andre priser på spraytan

Halv krop – Clear, Dark & Ultradark

165 KR.

Hele kroppen – Clear, Dark & Ultradark

225 kr.

Hele kroppen – Extra Dark

245 kr.

Hele kroppen – Glow

265 kr.

Engangstrusser

25 KR.

Værd at vide

Gode råd inden din spraytan behandling for et perfekt resultat

Nup et bad, gerne dagen før - Peel din hud med oliefri scrub eller skrubbehandske - Brug en fugtigheds lotion (oliefri og ikke fed), skal være trukket helt ind i huden - Ingen deodorant, parfume eller make-up - Husk sorte underbukser og evt. bh. hvis dette ønskes

Gode råd efter din spraytan behandling

- Undgå regn i udviklingsfasen (4 timer) 
- Undgå at vaske hænder/bad i udviklingsfasen (4 timer)
- Peel din hud 1 gang i ugen med scrub eller skrubbe handske
- Vedligehold din tan med en tan extender creme med 2% DHA, dagligt eller hver 2. dag

OBS

I Danmark er det ikke tilladt at bruge væsker med mere end 10% DHA i sig.

I Your Clinic udfører vi ikke spraytans på nøgne mænd. Hav derfor egne sorte underbukser med.

I serien findes 5 forskellige væsker

Clear 8% DHA

Uden guide farve, forvent derfor ikke farve nu og her, men først færdig udviklet efter 4 timer. Denne væske er især til bruden eller konfirmanten, der ikke vil risikere guide farve på det hvide dress...

Dark 8% DHA

Til nybegynderen, der frygter et for mørkt resultat eller den lyse porcelæn hudtybe, hvor farven bestemt ikke skal blive for mørk...

Ultra Dark 10% DHA

Det populære valg, denne væske bruges i 95% af tilfældene. Her for du en naturlig flot farve, til langt de fleste hudtyper.

Extra Dark Booster 10% DHA

Er til personen der er vandt til spraytan og godt kan lide det mørkere resultat. Det er til dem der tidligere brugte væsker med 14% DHA i. 

GLOW Ultra Dark 10% DHA

Er til personen der gerne vil have et mørkt resultat blandet med den smukkeste shimmer i. Så skal du til en fest dagen efter og ønsker den smukkeste glød, så vælg denne væske. Shimmeren holder i ca. 2 dage og herefter vil farven være ligesom Ultra Dark Booster.

Spraycta

Book tid til din spraytan behandling i dag!

Vores erfarne behandlere forvandler din hud og giver dig en fantastisk glød. Book nu, vi glæder os til at forkæle dig.

Book tid her

Kontakt os

Adresse: Granhøjvej 1, 8600 Silkeborg
Mobil: +45 26 44 40 44
E-mail: yourclinic.kontakt@gmail.com

Skriv til os

Udviklet af attityde.dk