GRATIS PARKERING - LIGE VED DØREN

Plsite Lbjp4pdtegfqczq2nikjdocmyon3umzv 8543

Pakkeløsninger

Gør dig klar til din store dag med vores skræddersyede konfirmand- og brudepakker hos Your Clinic i Silkeborg. Vi tilbyder ansigtsbehandlinger, manicure, make-up og meget mere for at sikre, at du ser strålende ud til din begivenhed. Book din pakke i dag!

Book en tid

Konfirmandpakker

Skal din konfirmation være en uforglemmelig begivenhed med et strejf af elegance og skønhed? Vores eksklusive konfirmandpakker er skræddersyet til at give dig den ultimative oplevelse, mens du forbereder dig til den store dag. Uanset om du ønsker at forvandle din hud med specialiserede ansigtsbehandlinger eller ønsker at få det perfekte look med manicure, make-up og mere, så har vi den ideelle pakke til dig.

Konfirmandpakke 1

1200 kr.

Teenage dybderensende ansigtsbehandling x3

Har du urenheder, og ønsker disse fjernet inden konfirmationen. Så bestil denne pakke med 3 x ansigtsbehandlinger, med fokus på at normalisere huden. Vi renser godt ud og får lavet et hudpleje program. Den helt rigtige hudpleje er alt afgørende.

(værdi 1.350 kr.)

Konfirmandpakke 2

1400 kr.

Manicure inkl. shellac, teenage beroligende ansigtsbehandling, konfirmand make-up samt farvning af vipper og retning af bryn.

I en manicure starter du med at få et blødgørende håndbad med lækre olier i. Herefter får du klippet neglebånd og filet dine negle i facon. Afsluttende får du en skøn håndmassage og neglebåndsolie på. Shellac holder i gennemsnittet 3 uger, hvis man passer på dem og plejer neglene med olie og creme dagligt.

En afslappende beroligende ansigtsbehandling, med fokus på wellness og booste sundhed i huden.

At få farvet vipper og rettet brynene giver ansigtet et smukt naturligt løft.

En naturlig Make-up er vigtig så konfirmationsbillederne får de helt rigtige skygger de rigtige steder, men også for at du som konfirmand, føler at du er den bedste udgave af dig selv.

(værdi 1.700 kr.)

Pakkeløsninger01
Pakkeløsninger02

Brudepakker

Skal din bryllupsdag være en dag fyldt med skønhed og elegance? Vores skræddersyede brudepakker er skabt til at gøre din bryllupsforberedelse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du drømmer om at stråle med det perfekte brudemakeup-look, have smukke negle eller ønsker en komplet forkælelsesdag, har vi de ideelle pakker til at opfylde dine ønsker.

Brudepakke 1

1500 kr.

Brude make-up inkl. prøve make-up, farvning af vipper og bryn samt retning, manicure inkl. Shellac.

 

(værdi 1.775 kr.)

Brudepakke 2

3300 kr.

Brude make-up inkl. prøve, farvning af vipper og bryn samt retning, manicure inkl. Shellac, fodbehandling inkl. Shellac og voksning af underben over knæ x3

 

(værdi 3625 kr.)

Brudepakke 3

4400 kr.

Brude make-up inkl. prøve, farvning af vipper og bryn samt retning, manicure inkl. Shellac, fodbehandling inkl. Shellac, voksning af underben over knæ x3, luksus ansigtsbehandling samt en beroligende ansigtsbehandling.

 

(værdi 4.825 kr.)

Kontakt os

Adresse: Granhøjvej 1, 8600 Silkeborg
Mobil: +45 26 44 40 44
E-mail: yourclinic.kontakt@gmail.com

Skriv til os

Udviklet af attityde.dk